Specialist în Marketing Digital

Oradea Defend Agroservice SRL

Dacă ești interesat și ai abilitatea de a lucra de la distanță, te încurajăm să aplici pentru acest post de marketing digital. Oferim aceeași compensație financiară și mediu de lucru modern și dinamic, indiferent dacă lucrezi din birou sau de la distanță. Așteptăm cu nerăbdare să primim CV-ul tău și să faci parte din echipa noastră!

Cerințe:

– Studii medii
– Experiență în domeniul online, în special în gestionarea webshop-urilor, Facebook, Google Adwords și Google Search Console
– Spirit de echipă și integrare rapidă în cadrul colectivului

Responsabilități:
– Organizarea lucrărilor de dezvoltare și mentenanță a website-ului nostru, inclusiv întreținerea continuă, actualizarea și introducerea de noi produse, reclame și postări pe blog, și identificarea și implementarea de noi funcții ale site-ului.
– Monitorizare și administrare a Google Search Console și crearea de campanii Google Adwords
– Lucrări legate de pagina noastră de Facebook, inclusiv realizarea de postări despre produse aflate la reduceri, newslettere și evenimente corporative, publicarea de postări referitoare la produse noi și locuri de muncă și formularea de răspunsuri la postările de pe pagina noastră de Facebook.
– Organizarea lucrărilor legate de editarea buletinului informativ, slideshow-urilor și videoclipurilor pe ecranul din magazin.

La noi, atitudinea remarcabilă se răsplătește! Oferim un mediu de lucru modern și dinamic și un salariu net de 1500 RON pentru 4 ore part-time . Dacă crezi că ai ceea ce ne trebuie și vrei să faci parte din echipa noastră, trimite-ne CV-ul tău astăzi!

Specialist în Marketing Digital laszlo.szoke@defendagro.ro

Aplică la acest job