Asistent Vânzări

Oradea Jysk Romania SRL

Esti entuziasmat/a sa lucrezi in vanzari? Iti doresti sa oferi clientilor cele mai bune servicii in JYSK Romania impreuna cu echipa ta? Iti place sa ai o activitate dinamica? 💪

Atunci tu poti fi Asistentul de Vanzari pe care il cautam! 🙋

CE ITI OFERIM

Ai posibilitatea sa te alaturi unei companii de retail care isi doreste sa fie prima alegere a angajatilor in retail. Noi avem un mediu dinamic unde ideile tale sunt ascultate si esti implicat. Noi consideram dezvoltarea ta ca fiind extrem de importanta.

In plus, ca Ambasador JYSK vei avea parte de urmatoarele:

Oportunitati pentru propria dezvoltare si responsabilitate – ne propunem sa promovam intern 80% dintre manageri. Afla mai multe aici.
Concursuri interne intre magazine si bonusuri pe masura
Iesiri bianuale impreuna cu echipa
Bonus competitiv care rasplateste vanzarile si rezultatele extraordinare
Un program de lucru flexibil
20% reducere la produsele JYSK si la produsele din grupul Lars Larsen
Tichete de masa, tichete de vacanta acordate in functie de vechime, asigurare medicala, bonus aniversar, petrecere anuala pentru toti angajatii
Zile de concediu in plus: dupa 3 ani – 23 zile, dupa 5 ani – 25 de zile, dupa 7 ani – 27 de zile
CE VEI FACE LA NOUL TAU JOB

In magazin TU esti responsabil de vanzari: oferi clientilor servicii de top cu zambetul pe buze!
Te asguri ca magazinul este 100% curat si bine aprovizionat cu produsele noastre
Participi la receptia, despachetarea,depozitarea si incasarea produselor, atat in depozit cat si in magazin, deci nu trebuie sa fii descurajat de activitatea fizica
Ai oportunitatea sa devii responsabil de o zona importanta din magazin
Cunoaste un Asistent Vanzari si afla mai multe despre cum suntem noi ca angajator aici.

CE CAUTAM LA TINE

Esti super zambaret si prietenos, ai initiativa si oferi clientilor cea mai buna experienta pe care si-o pot imagina la cumparaturi
Esti entuziasmat si iti place sa vorbesti cu clientii
Esti un bun coleg pentru echipa ta – impreuna depasiti limitele pentru a avea rezultate excelente in magazin
Iti place varientatea, tehnologia si esti flexibil: atat in privinta sarcinilor din magazin cat si in privinta programului de lucru; asta inseamna ca esti pregatit pentru clientii care isi fac cumparaturile in week-end.
ESTE ACEST JOB O OPORTUNITATE PENTRU TINE? Aplica acum!

Procesul de recrutare in Romania:

Toate aplicatiile sunt procesate de catre echipa de recrutare sau de catre manageri. Vei primi feedback despre procesul de recrutare pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon cu care ai aplicat.

DESPRE NOI

Credem ca angajatii nostri sunt cheia succesului nostru, pornind de la un magazin in 1979 la peste 3.000 de magazine in intreaga lume in prezent. In Romania ne dorim sa ajungem la 200 de magazine in toata tara. De aceea, ne straduim sa oferim dezvoltare si posibilitati de crestere in cadrul JYSK si, de asemenea, ne mandrim sa rasplatim angajamentul si efortul angajatilor nostri. Cele trei valori fundamentale ale noastre JYSK – bun comerciant, bun coleg si spirit corporatist – exprima comportamentul si atitudinea la care ne asteptam unul de la celalalt. Avem incredere unul in altul si credem in delegare si libertate cu responsabilitate.

JYSK accepta pe toata lumea, indiferent de varsta, identitate de gen, rasa, orientare sexuala, etnie si experienta. Impreuna, ne asiguram ca avem o cultura incluziva care incurajeaza, sprijina si celebreaza vocile diverse ale angajatilor nostri. Pentru ca mai multe talente si personalitati unice ne ajuta sa formam o echipa mai puternica.

Asistent Vânzări Smro0049@stores.jysk.com

Aplică la acest job