Titlul postului: Brutar
Nr. de posturi: 2 pozitii libere
Locatie: Oradea
Responsabilitati:
– Realizarea de produse (brutarie) la standarde inalte de calitate, implementate la nivel de companie;
– Respectarea timpilor ceruti conform graficului de productie din cadrul unitatii;
– Adaptarea la solicitarile/recomandarile interne ale personalului cu experienta;
– Urmarirea cu precuzie a pasilor si etapelor din cadrul procesului de productie;
– Cunoasterea timpilor de realizare pentru fiecare categorie de produse in vederea respectarii comenzilor primite;
– Framantarea, pregatirea si finalizarea subproceselor din cadrul procesului de productie pentru: paine, cornuri simple, covrigi cu sare;
– Minimizarea pierderilor prin adaptarea produselor neconforme, ex. transformarea painii necorespunzatoare ca forma, marime, etc. in pesmet;
– Mentinerea si asigurarea curateniei si igienei la locul de munca, respectiv in hala de productie;
Cerinte:
– Studii medii;
– Scoala profesionala/Curs de perfectionare in domeniul alimentatie publica/panificatie/HORECA;
– Experienta vasta in domeniu – cel putin 5 ani;
– Disponibilitate de a lucra in schimburi (inclusiv ture de noapte);
Aptitudini:
– Proactivitate si adaptabilitate, initiativa si spirit de observatie;
– Sociabilitate si deschidere spre lucrul cu oamenii;
Oferta:
– Remuneratie motivanta, negociabila la interviu;
– Timpul de lucru saptamanal este de 40h, din care 1/3 ore de noapte;
– Bonusuri de performanta;
– Contract individual de munca pe perioada nedeterminata;